Podofix (Nagelbeugel)

De podofix actieve plakbeugel is een zeer doeltreffende nagelcorrectiebeugel die kan worden gebruikt voor bijna alle soorten vervormde, pijnlijke, ingegroeide of gekrulde nagels. Deze beugel wordt aangeraden bij de behandeling van hypergranulatie en likdoorns in de nagelwal. De beugel wordt eenvoudig aangebracht door middel van een nieuwe lijmtechniek, die een extra sterke verbinding garandeert en uitstekende resultaten biedt.

Dankzij de nieuwe Aktiv Techniek past de flexibele beugel zich exact aan de nagelvorm aan en kan spanningsvrij op de nagel worden gelijmd. Aansluitend kan de werkingskracht eenvoudig worden ingesteld. Orthonyxie, of een nagelbeugel, is een hulpmiddel dat op de nagel wordt bevestigd om een rondgegroeide of een ingroeiende nagel recht te maken of de verhoogde druk van de nagel in de nagelwal te verminderen. Dit is vooral nuttig als een nagel verkeerd verzorgd of geknipt is, wat klachten kan veroorzaken, waaronder een ingroeiende of ingegroeide nagel.

Door deze behandeling wordt de nagel langzaam vlakker en verdwijnen uw pijnklachten vrijwel direct. De beugel wordt vastgezet op de nagelplaat en groeit mee met de nagel. Na ongeveer 6 weken wordt tijdens de controle bij uw medisch pedicure de beugel eventueel verwijderd en opnieuw met extra spanning teruggeplaatst. Als de nagelbeugel is bevestigd met een laagje gel (afhankelijk van het type beugel), hoeft u geen rekening meer te houden met de beugel tijdens het aantrekken van kousen en kunt u gewoon douchen of zwemmen. Deze behandeling is zowel cosmetisch als medisch zeer effectief.

Wat zeggen mijn klanten:
Zeer vriendelijk, weet wat ze doet.
Ann Devriese
Ann Devriese
2024-01-31
Goeie service, heel vriendelijk, professioneel, prijs/kwaliteit goed.
Joske Staelens
Joske Staelens
2024-01-10
Zeer aangename, fijne ervaring. Het was voor mij de eerste kennismaking met medische pedicure. Veerle deed een voetanalyse en behandeling gevolgd door een massage en zeer goede tips! Via CM kan de comfort behandeling al voor €40!
Elien Hoste
Elien Hoste
2023-09-22
Veerle neemt echt de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren. Niets op aan te merken! Tip top in orde 👍
Amber Dhaeze
Amber Dhaeze
2023-06-26
Mijn voetjes worden al meerdere jaren in de watten gelegd door de professionele touch van Veerle!👍
Nancy Allaert
Nancy Allaert
2022-10-11
Ik loop weer op wolkjes
Claude Cobbaert
Claude Cobbaert
2022-09-17
Top
Kristof Van Overbeke
Kristof Van Overbeke
2022-09-17

Afspraak maken

Aangezien ik nog een ander beroep uitoefen, worden afspraken gemaakt in overeenstemming met mijn werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar voetverzorging, podotherapie of een ontspannende schoonheidsbehandeling, ik ben hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over mijn diensten.