Behandelingen van Voetnrelaxveerle

Beauty from head to feet

Mijn kwaliteiten

Gepersonaliseerde Zorg

Ik bied gespecialiseerde en op maat gemaakte behandelingen voor uw voeten en huid, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.

Deskundigheid in Voetgezondheid

Met mijn ervaring als podotherapeut en pedicure-expert bent u verzekerd van professionele zorg en advies voor optimale voetgezondheid.

All-in-One Zorg

Bij mij vindt u een combinatie van pedicure, podotherapie en schoonheidsbehandelingen, waardoor u al uw zorgbehoeften op één plek kunt vervullen.

Comfortabele Omgeving

Geniet van een ontspannende en rustige sfeer in mijn salon, waar uw comfort en welzijn mijn hoogste prioriteit zijn.

 

Resultaatgerichte Aanpak

Mijn behandelingen zijn gericht op het behalen van meetbare resultaten, of het nu gaat om het verlichten van voetpijn, het verbeteren van de huid of het bereiken van ontspanning.

Klantgerichte Benadering:

U staat centraal in alles wat ik doe. Ik luister naar uw wensen, bied advies op maat en streef ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Welkom bij behandelingen van VoetnrelaxVeerle!

Bij VoetnRelaxVeerle, mijn gespecialiseerd pedicure-, podotherapie- en schoonheidssalon, sta ik garant voor hoogwaardige behandelingen die uw welzijn bevorderen en uw schoonheid naar voren brengen. Mijn behandelingen zijn ontworpen om u te verwennen, te verzorgen en te revitaliseren, en om u te voorzien van een uitzonderlijke service die aan al uw behoeften voldoet.

Als toegewijde expert ben ik gespecialiseerd in voetverzorging en podotherapie. Dit betekent dat ik niet alleen esthetische schoonheid nastreef, maar ook de gezondheid en het comfort van uw voeten bevorder. Mijn uitgebreide scala aan behandelingen omvat:

Medische pedicure / gespecialiseerd voetverzorging

U kan bij ‘Veerle’ terecht voor al uw voetproblemen of gewoon om uw voeten te verwennen, al dan niet aanvullend met een extra ontspannende behandeling.

Medisch gespecialiseerde voetverzorging aan huis in een straal van 10km rond Zedelgem, op verplaatsing extra Km vergoeding.

Ook mensen met diabetes kunnen bij mij terecht, ik heb de bijkomende opleiding” voetverzorging bij diabeten “met succes gevolgd.

Alle problemen kunnen behandeld worden , zoals ingegroeide nagels, kalk-en schimmelnagels, likdoorns en eelt(-pitten). Er wordt grootste belang gehecht aan hygiëne en ik werk met de natte techniek, waardoor de pedicure vrijwel pijnloos en aangenaam voelt.

Meer informatie…

Podotherapie

Podotherapie is een gespecialiseerde behandeling voor voet- en houdingsklachten, zoals standafwijkingen van de tenen (bijvoorbeeld hamer- of klauwtenen), standafwijkingen van de voet (zoals holle of platte voeten), voorvoetpijn (ook bekend als doorgezakte voorvoetbrug), knie- en heupklachten, hielspoor en achillespeesontsteking. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door afwijkingen in de stand van de voet of tenen.

Door het corrigeren van de voethouding worden spieren en pezen op een andere manier belast, wat leidt tot vermindering en vaak volledige verlichting van de klachten. Podotherapie is essentieel voor het herstellen van het welzijn van de voeten en het verbeteren van de algehele lichaamshouding.

Podofix

Ingegroeide nagels kunnen een bron van aanzienlijke pijn en ongemak zijn. Bij Podofix begrijp ik dat deze aandoening serieuze problemen kan veroorzaken en een negatieve invloed kan hebben op uw dagelijkse leven. Gelukkig ben ik hier om u te helpen. Als toegewijde podotherapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van ingegroeide nagels en bied ik deskundige zorg om u verlichting te brengen en uw gezondheid te herstellen.

Nagelreparatie / LCN Wilde Pedique

Ik begrijp dat aandacht voor detail geen grenzen kent, zelfs niet als het gaat om de verzorging van uw teennagels. Daarom bied ik hoogwaardige Gelnagels voor teennagels met het innovatieve LCN-Wilde Pedique-systeem, zodat uw voeten er altijd piekfijn uitzien, of u nu op het strand loopt, in uw favoriete open schoenen paradeert, of gewoon wilt genieten van die extra verzorging.

Gelpolish

Gelpolish is een innovatieve nagellak die de voordelen van gel en traditionele nagellak combineert. Het resultaat? Verbluffend mooie nagels die wekenlang glanzen zonder te vervagen of af te bladderen. Gelpolish is speciaal ontwikkeld om je nagels een langdurige, spiegelglanzende afwerking te geven die perfect blijft zitten, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Manicure /handverzorging

Bij voetnrelaxveerle begrijp ik dat uw handen een belangrijk visitekaartje zijn. Mooi verzorgde handen stralen zelfvertrouwen en elegantie uit. Daarom bied ik een scala aan uitstekende manicure- en handverzorgingsdiensten die uw handen transformeren en verfraaien.

Epilaties /ontharingen

Ik begrijp dat persoonlijke verzorging en comfort voorop staan. Bij mijn epilaties en ontharingen service bied ik u een vlotte, efficiënte, en professionele oplossing om ongewenst haar te verwijderen, zodat u zich zelfverzekerd en glad kunt voelen. 

Als deskundige ontharingsspecialist heb ik ervaring met verschillende ontharingsmethoden en gebruik ik alleen hoogwaardige producten en technieken.

Gelaatsverzorging

Ik begrijp hoe belangrijk het is om goed voor je huid te zorgen, en daarom bied ik een scala aan professionele gelaatsbehandelingen die zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en te behouden.

Als deskundige schoonheidsspecialist beschik ik over jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken en producten. Ik begrijp dat elke huid uniek is, en daarom pas ik mijn behandelingen aan om aan de specifieke behoeften van jouw huid te voldoen.

Helende massages
Ontdek een wereld van diepe ontspanning, herstel en welzijn bij mijn helende massages. Als ervaren therapeut ben ik toegewijd aan het bieden van een unieke en verkwikkende ervaring die de spanning van het moderne leven wegneemt en uw lichaam en geest vernieuwt. Of u nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, stressvermindering, of gewoon een moment van pure ontspanning, mijn helende massages zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.
Fungicheck / schimmelnagel test

De FungiCheck is een wetenschappelijk en klinisch geteste behandelingstest, speciaal voor cliënten met nagelafwijkingen of trauma’s. Ongeveer 50% van de cliënten met een traumanagel heeft een schimmelinfectie. Met een betrouwbaarheidspercentage van 97% is de FungiCheck de meest nauwkeurige methode om dermatofyten te testen, vergeleken met traditionele methoden. Bovendien duurt de test slechts 10 minuten, waardoor u snel inzicht krijgt in eventuele schimmelinfecties.

Bij VoetnRelaxVeerle staat u centraal. Ik luister naar uw behoeften en streef ernaar om u de best mogelijke zorg te bieden. Wanneer u mijn salon verlaat, zult u niet alleen de fysieke voordelen van mijn behandelingen ervaren, maar zult u ook innerlijke rust en hernieuwde energie voelen.

Dus kom langs en laat u verzorgen door Veerle. Ik beloof dat u ontspannen en herboren naar huis zult terugkeren, klaar om de wereld met een hernieuwde geest te omarmen. U verdient het om in de watten te worden gelegd, en bij VoetnRelaxVeerle maak ik dat graag waar. Reserveer vandaag nog uw behandeling en geef uzelf de zorg en aandacht die u verdient.

Voetnrelaxveerle is gekend en gespecialiseerd in haar voetverzorgingen

U kan bij ‘Veerle’ terecht voor al uw voetproblemen of gewoon om uw voeten te verwennen, al dan niet aanvullend met een extra ontspannende behandeling. Pedicure aan huis is mogelijk voor minder mobiele mensen in een straal van 10 Km rond Zedelgem, op verplaatsing extra Km vergoeding. Ook mensen met diabetes kunnen bij mij terecht, ik heb de bijkomende opleiding” voetverzorging bij diabeten “met succes gevolgd. Alle problemen kunnen behandeld worden , zoals ingegroeide nagels, kalk-en schimmelnagels, likdoorns en eelt(-pitten). Er wordt grootste belang gehecht aan hygiëne en ik werk met de natte techniek, waardoor de pedicure vrijwel pijnloos en aangenaam voelt.

Wat zeggen mijn klanten:
Zeer vriendelijk, weet wat ze doet.
Ann Devriese
Ann Devriese
2024-01-31
Goeie service, heel vriendelijk, professioneel, prijs/kwaliteit goed.
Joske Staelens
Joske Staelens
2024-01-10
Zeer aangename, fijne ervaring. Het was voor mij de eerste kennismaking met medische pedicure. Veerle deed een voetanalyse en behandeling gevolgd door een massage en zeer goede tips! Via CM kan de comfort behandeling al voor €40!
Elien Hoste
Elien Hoste
2023-09-22
Veerle neemt echt de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren. Niets op aan te merken! Tip top in orde 👍
Amber Dhaeze
Amber Dhaeze
2023-06-26
Mijn voetjes worden al meerdere jaren in de watten gelegd door de professionele touch van Veerle!👍
Nancy Allaert
Nancy Allaert
2022-10-11
Ik loop weer op wolkjes
Claude Cobbaert
Claude Cobbaert
2022-09-17
Top
Kristof Van Overbeke
Kristof Van Overbeke
2022-09-17

Afspraak maken

Aangezien ik nog een ander beroep uitoefen, worden afspraken gemaakt in overeenstemming met mijn werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar gespecialiseerde voetverzorging, podotherapie of een ontspannende schoonheidsbehandeling, ik ben hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over mijn diensten.