Cadeaubonnen

De cadeaubonnen zijn absoluut een aanrader!

Creëer een betoverend moment en geef een prachtig verpakte cadeaubon voor een weldadige en ontspannende behandeling. Een geschenk dat blijvende herinneringen creëert, perfect voor verjaardagen, Moederdag, Valentijnsdag, feestdagen, jubilea en elke speciale gelegenheid waarbij je wilt verrassen en verwennen.

Ontdek de vrijheid van keuze met onze cadeaubonnen. U bepaalt zelf de waarde, waardoor de ontvanger kan genieten van een behandeling naar keuze. Kies uit onze betoverende arrangementen of stel zelf een uniek samengesteld verwenpakket samen. Geef een cadeau dat de mogelijkheid biedt om dromen waar te maken en onvergetelijke ervaringen te beleven.

De bon is 6 maanden geldig.

 

Bestellen kan voortaan online. Stuur me een mail en vermeld duidelijk de waarde of behandeling, naam van ontvanger en een eventueel bericht. De bon is persoonlijk af te halen.

Wat zeggen mijn klanten:
Zeer vriendelijk, weet wat ze doet.
Ann Devriese
Ann Devriese
2024-01-31
Goeie service, heel vriendelijk, professioneel, prijs/kwaliteit goed.
Joske Staelens
Joske Staelens
2024-01-10
Zeer aangename, fijne ervaring. Het was voor mij de eerste kennismaking met medische pedicure. Veerle deed een voetanalyse en behandeling gevolgd door een massage en zeer goede tips! Via CM kan de comfort behandeling al voor €40!
Elien Hoste
Elien Hoste
2023-09-22
Veerle neemt echt de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren. Niets op aan te merken! Tip top in orde 👍
Amber Dhaeze
Amber Dhaeze
2023-06-26
Mijn voetjes worden al meerdere jaren in de watten gelegd door de professionele touch van Veerle!👍
Nancy Allaert
Nancy Allaert
2022-10-11
Ik loop weer op wolkjes
Claude Cobbaert
Claude Cobbaert
2022-09-17
Top
Kristof Van Overbeke
Kristof Van Overbeke
2022-09-17

Afspraak maken

Aangezien ik nog een ander beroep uitoefen, worden afspraken gemaakt in overeenstemming met mijn werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar gespecialiseerde voetverzorging, podotherapie of een ontspannende schoonheidsbehandeling, ik ben hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over mijn diensten.