Nagelreparatie/ LCN WILDE PEDIQUE

 correctie/ onychoplastie

Schaamt u zich over uw teennagels?

LCN-Pedique is een unieke, elastische gel die zich na het aanbrengen uitstekend aanpast aan de bewegingen van uw voet. Deze gel is speciaal ontworpen om esthetisch gecorrigeerde teennagels te creëren, waardoor u weer zelfvertrouwen krijgt. Ongeacht of uw nagels lelijk, dik, brokkelig of minder aantrekkelijk zijn, LCN-Pedique kan ze transformeren tot perfect uitziende nagels. Deze gel bevat het wetenschappelijk geteste anti-mycotische component Piroctone Olamine, waardoor het uitermate geschikt is voor de correctie van mycosenagels(schimmelnagels), resulterend in een optisch en cosmetisch bevredigend resultaat.

Voor de nagelcorrectie en behandeling van schimmelnagels mits samen gebruik van een mycose(schimmelwerende) spray krijg je de beste resultaten. Deze wordt ENKEL ingezet VOOR de behandeling van schimmelnagel. Ook werk ik nog met een andere esthetische gel, die wordt gebruikt bij een traumanagel, afgebroken nagel, ter correctie van ingegroeide teennagel, broze nagels. Waarbij je weer mooi esthetische nagels creeeërt die mogen gezien worden.

Of u nu een voetnagelcorrectie wenst, met LCN-Pedique is het allemaal mogelijk. Het kan zowel voor cosmetische als medische toepassingen worden gebruikt. Dankzij de uitstekende hechting op de natuurlijke nagel, groeit de Pedique-nagel mee met uw eigen nagel. Het resultaat is een prachtig gerepareerde en gecorrigeerde teennagel, die er esthetisch aantrekkelijk en goed verzorgd uitziet. Of uw teennagel nu gedeeltelijk of volledig gerepareerd moet worden, LCN-Pedique levert fantastische resultaten.

Nagelcorrectie /reconstructie

De nagelprothese is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. Deze zogenaamde nagelprothese kan worden vervaardigd door middel van gel, hier voor Acrylgel. De nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. Het doel van het plaatsen van een kunstnagel is medisch gezien verantwoord. De kunstnagel zorgt ervoor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of ingroeiing veroorzaakt.

Een reparatie van de nagel geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Uw teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden zodat u weer een mooie esthetisch, goed verzorgde teennagel heeft.

Wat zeggen mijn klanten:
Zeer vriendelijk, weet wat ze doet.
Ann Devriese
Ann Devriese
2024-01-31
Goeie service, heel vriendelijk, professioneel, prijs/kwaliteit goed.
Joske Staelens
Joske Staelens
2024-01-10
Zeer aangename, fijne ervaring. Het was voor mij de eerste kennismaking met medische pedicure. Veerle deed een voetanalyse en behandeling gevolgd door een massage en zeer goede tips! Via CM kan de comfort behandeling al voor €40!
Elien Hoste
Elien Hoste
2023-09-22
Veerle neemt echt de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren. Niets op aan te merken! Tip top in orde 👍
Amber Dhaeze
Amber Dhaeze
2023-06-26
Mijn voetjes worden al meerdere jaren in de watten gelegd door de professionele touch van Veerle!👍
Nancy Allaert
Nancy Allaert
2022-10-11
Ik loop weer op wolkjes
Claude Cobbaert
Claude Cobbaert
2022-09-17
Top
Kristof Van Overbeke
Kristof Van Overbeke
2022-09-17

Afspraak maken

Aangezien ik nog een ander beroep uitoefen, worden afspraken gemaakt in overeenstemming met mijn werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar gespecialiseerde voetverzorging, podotherapie of een ontspannende schoonheidsbehandeling, ik ben hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over mijn diensten.