Fungicheck / schimmelnagel test

Het vermoeden dat u een schimmelnagel heeft?

De FungiCheck is vooral geschikt voor nieuwe cliënten die zich melden met een nagelafwijking of trauma. Onthoud dat ongeveer 50% van alle cliënten die zich melden met een trauma nagel een schimmel infectie heeft en 50% niet.

FungiCheck is een wetenschappelijk en klinisch geteste test kit. De studies laten zien dat de FungiCheck met een percentage van 97% het meest betrouwbaar is voor het testen van Dermatofyten in vergelijking met traditionele methodes.

Met deze pijnloze dermatologische test die maar 10 minuten duurt kan ik kijken of er schimmel aanwezig is op of in de nagelplaat, zodat ik een eventuele behandeling kunnen opstarten.

Begin nu met de behandeling en verwacht een prachtig resultaat! Het proces kan 6 tot 12 maanden duren. De eerste stap die ik neem, is het uitsnijden van een stukje schimmelnagel om te bevestigen dat het daadwerkelijk om een schimmel gaat.

Ik voer een onderzoek uit op dit stukje, aangezien het onmogelijk is om een schimmel met het blote oog te identificeren. Vervolgens voer ik de schimmeltest uit. Geen gedoe meer met externe laboratoria, lange wachttijden en hoge kosten! Binnen slechts 10 minuten krijgt u het resultaat!

Als de test positief is en ik zeker ben van een mycotoxineschimmel, dan kunnen we samen een strategie bepalen op basis van professioneel advies. Alles wat u wilt weten over de beste resultaten, wordt in dit proces meegenomen.

Wat zeggen mijn klanten:
Zeer vriendelijk, weet wat ze doet.
Ann Devriese
Ann Devriese
2024-01-31
Goeie service, heel vriendelijk, professioneel, prijs/kwaliteit goed.
Joske Staelens
Joske Staelens
2024-01-10
Zeer aangename, fijne ervaring. Het was voor mij de eerste kennismaking met medische pedicure. Veerle deed een voetanalyse en behandeling gevolgd door een massage en zeer goede tips! Via CM kan de comfort behandeling al voor €40!
Elien Hoste
Elien Hoste
2023-09-22
Veerle neemt echt de tijd om de behandeling zorgvuldig uit te voeren. Niets op aan te merken! Tip top in orde 👍
Amber Dhaeze
Amber Dhaeze
2023-06-26
Mijn voetjes worden al meerdere jaren in de watten gelegd door de professionele touch van Veerle!👍
Nancy Allaert
Nancy Allaert
2022-10-11
Ik loop weer op wolkjes
Claude Cobbaert
Claude Cobbaert
2022-09-17
Top
Kristof Van Overbeke
Kristof Van Overbeke
2022-09-17

Afspraak maken

Aangezien ik nog een ander beroep uitoefen, worden afspraken gemaakt in overeenstemming met mijn werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar gespecialiseerde voetverzorging, podotherapie of een ontspannende schoonheidsbehandeling, ik ben hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over mijn diensten.