medische pedicure-gespecialiseerd voetverzorging

Mijn kwaliteiten

Gepersonaliseerde Zorg

Ik bied gespecialiseerde en op maat gemaakte behandelingen voor uw voeten en huid, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.

Deskundigheid in Voetgezondheid

Met mijn ervaring als podotherapeut en pedicure-expert bent u verzekerd van professionele zorg en advies voor optimale voetgezondheid.

All-in-One Zorg

Bij mij vindt u een combinatie van pedicure, podotherapie en schoonheidsbehandelingen, waardoor u al uw zorgbehoeften op één plek kunt vervullen.

Comfortabele Omgeving

Geniet van een ontspannende en rustige sfeer in mijn salon, waar uw comfort en welzijn mijn hoogste prioriteit zijn.

 

Resultaatgerichte Aanpak

Mijn behandelingen zijn gericht op het behalen van meetbare resultaten, of het nu gaat om het verlichten van voetpijn, het verbeteren van de huid of het bereiken van ontspanning.

Klantgerichte Benadering:

U staat centraal in alles wat ik doe. Ik luister naar uw wensen, bied advies op maat en streef ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Voetnrelaxveerle is gekend en gespecialiseerd in haar voetverzorgingen

U kan bij ‘Veerle‘ terecht voor al uw voetproblemen of gewoon om uw voeten te verwennen, al dan niet aanvullend met een extra ontspannende behandeling. Pedicure aan huis is mogelijk voor minder mobiele mensen in een straal van 10 Km rond Zedelgem, op verplaatsing extra Km vergoeding. Ook mensen met diabetes kunnen bij mij terecht, ik heb de bijkomende opleiding” voetverzorging bij diabeten “met succes gevolgd. Alle problemen kunnen behandeld worden , zoals ingegroeide nagels, kalk-en schimmelnagels, likdoorns en eelt(-pitten). Er wordt grootste belang gehecht aan hygiëne en ik werk met de natte techniek, waardoor de pedicure vrijwel pijnloos en aangenaam voelt.

Medishe gespecialiseerde voetverzorging

Onderhoud om de 6 weken.

De prijs is afhankelijk volgens de tijd & werk van de pedicure.

Indien langer dan 6 weken

 € 35 – 40

 

 +extra €5,-

Medische gespecialiseerde voetverzorging – uitgebreid

(veel eelt/veel problemen)

De prijs is afhankelijk volgens de tijd & werk van de pedicure.

Een pedicure wordt altijd afgewerkt met een korte ontspannende massage!

€ 45 – 50

 

 

 

Deelbehandelingen

Per deelbehandeling wordt er slechts één klacht behandeld

Gelpolish

Gellak heeft enkel een esthetische functie.

Voor het aanbrengen van de gelish op de teennagels, doe ik eerst een voetverzorging zoadat uw teennagels optimaal verzorgd en voorbereid zijn.

Het aanbrengen van de gelish bestaat uit volgende stappen:

 • Ontvetten van de nagelplaat
 • Basislaag
 • 2 kleurlagen
 • Toplaag

Alle lagen worden verzegeld op de nagelplaat door uitharding onder de UV-lamp, dus geen droogtijd!

Gellak wordt enkel toegepast bij een gezonde nagel en NIET bij schimmelnagel.

Paraffinebehandeling

De paraffinebehandeling, uitgevoerd met een spray die bestaat uit warme was met tea tree, is een ideale aanvulling op een voetverzorging. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor het behandelen van een ruwe, droge huid die vaak gepaard gaat met kloven. De warmte van de was biedt een weldaad voor je gewrichten, vermindert pijn bij artritis en verbetert de bloedcirculatie.

De paraffine Manicure verzorging is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een snelle maar effectieve hand- of voetverzorging willen, zonder een uitgebreide manicure of pedicure.

Deze behandeling kan worden toegepast bij verschillende aandoeningen en omstandigheden. Het is ideaal voor extreem droge handen of voeten waarbij pijnlijke kloven ontstaan. Het biedt verlichting van gewrichtsklachten bij jicht en reuma. Hoewel de klachten niet volledig verdwijnen, kan de warmtebehandeling de pijn enigszins verlichten. Het is ook nuttig voor winterhanden of -voeten en voor droge handen of voeten in de zomer wanneer de huid veel wordt blootgesteld aan de zon.

 

Korte Edelsteenvoetmassage

Aansluitend op de voetverzorging is er een mogelijkheid voor een korte ontspannende edelstenen voetenmassage

Speciale technieken

Onychoplastie /nagelreparatie

Hier wordt de natuurlijke nagel gedeeltelijk door een kunstnagel vervangen. Die gebeurt door medisch verantwoorde gel, die ook kan ingezet worden bij schimmelnagels. Een kunstnagel zorgt er ook voor dat een nagel niet kan ingroeien na een trauma of beschadiging van nagelplaat. 

Dit wordt toegepast bij:

 • Een ontbrekende of te kort geknipte nagelhoek
 • Na het wegnemen en behandelen van schimmelnagel of kalknagel
 • Als versteviging bij een gescheurde of gespleten nagel
 • Als begeleiding van de groei van de nagel, vb.ingegroeide nagel, na verlies door trauma.

Podofix

Nagelbeugel voor de behandeling van ingegroeide nagels, likdoorn in de nagelwal wordt enkel op gezonde nagels toegepast.

De nagelgroei wordt begeleid door een nagelbeugel, afhankelijk van de kromming van de nagel wordt de juiste beugel bepaald, deze wordt op de nagelplaat geplaatst. De beugel corrigeert de stand en groei van de nagelen voorkomt verdere ingroei.

Orthoplastie/teen orthesen in silicone

Een teenorthese wordt gemaakt om likdoorns tussen de tenen of op de bovenzijde van de tenen ( hamertenen, klauwtenen of tenen die over elkaar groeien).

De orthese wordt op maat gemaakt door mezelf uit silicone om druk/wrijving te verminderen, te verhelpen, voor een langdurige oplossing.

Tamponages

Een techniek om de druk en pijn in de nagelwal te verlichten bij een ingegroeide nagel en weke likdoorns. Na verwijdering van de ingegroeide nagel, steekt de voetverzorger een op maat geknipt stukje copoline met desinfecterende wondzalf in de nagelwal.

Anti-druk verband/wandelwol

Drukverlichtende techniek op basis van wolvilt om de pijnlijke drukpunten onder of op de voet te ontlasten/verminderen. Ondermeer voor hallux valgus, hielkloven, likdoorn,…

Extra klovenbehandeling

Kloven kunnen erg diep worden en dit kan erg pijnlijk zijn. Dus kloven aan de hielen vereisten een extra behandeling.

 

Test op schimmelnagels 

Het vermoeden dat u een schimmelnagel heeft?

Met deze pijnloze dermatologische test kijken we of er schimmel aanwezig is op of in de nagelplaat, zodat we een eventuele behandeling kunnen opstarten.

 € 35/test

Extra’s

Spa-wellness pedicure

 • Ontsmetten.
 • Scrub(verwijderen van dode huidcellen).
 • Voetverzorging (30′) 
 •  Deugdoende, ontspannende Edelsteenvoetmassage
 € 57,- 

Luxe-pedicure

Een Luxe – pedicure is een Spa-Wellnesspedicure met een paraffinebehandeling, dit dient om het masker zijn optimale werk te laten doen.

Verbetert droge en beschadigde voeten(kloven),stimuleert de doorbloeding(wintervoeten), en verzacht pijnlijke spieren bij reuma en artritis of gewoonweg een weldaad voor de voeten!

De Paraffine Manicure/pedicure verzorging is natuurlijk niet alleen voor “probleem” handen/voeten. Regelmatige verzorging helpt juist problemen te voorkomen en houdt de huid soepel. Met mooi uitziende handen /voeten maak je een goede indruk!

 € 67,-

Afspraak maken

Aangezien ik nog een ander beroep uitoefen, worden afspraken gemaakt in overeenstemming met mijn werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar gespecialiseerde voetverzorging, podotherapie of een ontspannende schoonheidsbehandeling, ik ben hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over mijn diensten.